Over ons
Voelt u zich gestresst of vermoeid?
Wilt u ontspannen na het werk of even op adem komen in Uden?

Sabai Dee Wellness is de locatie in Uden voor een traditionele Thaise massage of olie (relax) massage in een warme en huiselijke omgeving. Op deze website vindt u alle informatie over Sabai Dee Wellness en de filosofie achter de Thaise massage.
Wij geven massages aan zowel mannen als vrouwen. Hygiëne en kwaliteit staan hoog bij ons in het vaandel. Al onze masseuses hebben ervaring, zijn gecertificeerd en hebben hun opleiding in Thailand gevolgd. Sabai Dee Wellness biedt een compleet pakket, van traditionele Thaise massage tot Thaise voetreflexmassage en zwangerschapsmassage.

Sabai Dee Wellness gelooft in de balans tussen lichaam en geest. Zodra deze balans verstoord is zal het lichaam ongemak voelen. Om deze reden kan genezing van stress gerelateerde klachten niet plaatsvinden door alleen de fysieke klachten te behandelen maar vooral door te proberen lichaam en geest in balans te laten komen. Dit gebeurt o.a. door tijdens de behandeling een ontspannende omgeving te creëren, rustgevende muziek te beluisteren en geurende oliën te gebruiken.


Tip:
Nog nooit een Thaise massage gehad? Neem gerust contact met ons op voor
meer informatie en vrijblijvend advies.